Jaguar service

Service og reparation af Jaguar

Er det blevet tid til service på din Jaguar? Hos Classic Sports Car har vi stor ekspertise med alle former for Jaguar-service og reparation uanset model og årgang. Vi har naturligvis moderne testudstyr til de nyeste Jaguar modeller, men har også tilsammen mere end 40 års erfaring med service, reparation og renovering af gamle Jaguar modeller.

Nyere Jaguar modeller

​Vi har investeret i specialværktøj og diagnoseudstyr der gør os i stand til at bla. nulstille service, slette fejlkoder og fejlfinde på en lang række Jaguar modeller.

Behold din fabriksgaranti

​Er din Jaguar inden for garantiperioden og skal have lavet service, så klarer vi også det. Vi udfører alle service efter

Jaguar´s forskrifter og bruger kun reservedele af samme eller bedre kvalitet end originalt, dette gør at du bevarer din fabriksgaranti. Du sparer tilmed 20-40% i forhold til autoriseret Jaguar værksteder.

Vi giver altid prisgaranti inkl. 10% på næste regning uanset opgave.

Ældre og gamle Jaguar modeller

​Med over 40 års erfaring med service og reparationer på gamle Jaguar biler, har vi et stort kendskab indenfor alt fra service, motorjustering, opgradering af undervogn og bremser til komplette renoveringer.

Kontakt os for at få mere at vide om vores ydelser

​Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på Jaguar-service er du velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe på telefon 30 22 43 61 eller 22 36 61 02 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail mail@classicsportscar.dk. Vi svarer altid inden for 24 timer.​

Ernst
Rasmus
mail@classicsportscar.dk