Maserati service

Maserati-service og reparation udføres professionelt

Skal din Maserati til service? Hos Classic Sports Car har vi mange års erfaring med service og reparation af Maserati uanset model og årgang. Vi tilbyder alt fra serviceeftersyn til delvis eller totalrenovering.

Maserati efter 1998

​Vi servicerer selv de nyeste Maserati-modeller og benytter kun originale reservedele eller reservedele af samme kvalitet. Vi har investeret i det nyeste diagnoseudstyr der gør, at vi kan nulstille service, udlæse og slette fejlkoder og fejlfinde i de elektroniske systemer. Vi kan endvidere justere kobling på modeller med F1-gear. Eks. Maserati 4200 Cambiocorsa, Maserati Quattroporte V, Maserati GranTurismo og GranCabrio.

Maserati før 1998

​Vi har mange års erfaring med service og reparation af ældre og gamle Maserati-modeller. Vi tilbyder alt fra service til større reparationer og renoveringer.​

Vi udfører også alt fra motoroptimering til opgradering af undervogn og bremser. Og vi udfører også delvis eller komplette renoveringer. Vi kan med andre ord tilbyde alle former for Maserati-service.

Kontakt os for at høre mere om service af din Maserati

​Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud er du velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe på enten telefon 30 22 43 61 eller 22 36 61 02. Eller du kan skrive til os på e-mail mail@classicsportscar.dk. Vi svarer naturligvis inden for 24 timer.

Ernst
Rasmus
mail@classicsportscar.dk